Varför tandimplantat?

Tandimplantat är det bästa sättet att ersätta förlorade tänder och det förändrar livet för den som går utan eller saknar tänder. Hos Hagsätra Tandläkarna har vi kompetens både för implantat och operation samt konstruktion där efter. En erfaren specialist är nämligen den främsta garantin för ett bra slutresultat.

Hagsätra Tandläkarna erbjuder implantat behandlingar så som traditionell borrteknik, expansionsteknik eller varför inte datorstyrd titthålskirurgi. Hagsätra Tandläkarna erbjuder även benersättning för patienter som hel eller delvis saknar ben till följd av tanduttagning eller förlorade tänder sedan några år tillbaka.

Eftersom tandimplantat, till skillnad från löstagbara proteser, fästs i käkbenet blir det lättare att tugga och du slipper oroa dig för att de ska lossna. Dessutom stimuleras käkbenet vilket gör det starkare och friskare. Tandimplantaten kräver inte heller att du slipar och borrar i friska tänder runt implantatet. Nästan alla människor kan behandlas med implantat och det är näst intill omöjligt att se skillnad på en implantat stödd keramisk krona och en riktig tand.

Är det så att man saknar enstaka eller några tänder är det ofta betydligt skonsammare att välja en implantat lösning än exempelvis en brygga eller protes.

Vill du veta mer? Ring oss på 08 627 0000
Känner du till att Försäkringskassan ersätter en stor del av de mest omfattande behandlingarna? För mer information rörande högkostnadsskyddet klicka här.

Vi bjuder på fri konsultation för patienter som helt saknar tänder i överkäke eller underkäke. För övriga patienter som behöver bilder och undersökning har vi 50% rabatt på försäkringskassans ordinarie priser.

Då vi har Wasa Kredit som partner kan vi erbjuda 6 månader eller ett års räntefri avbetalning endast en fakturaavgift på 45 sek tillkommer.

Kommentera